Målare i Ludvika, som jobbar för att förverkliga dina inredningsdrömmar.Målare Ludvika ser till att förverkliga dina inredningsdrömmar.

Målare Avesta

Har du stört dig på att väggarna ser trista ut eller att färgen på fasaden börjar flagna? Då är du varmt välkommen att anlita oss som din målare i Avesta!

På Golvfirman erbjuder vi inte bara tjänster som målare i Avesta, utan också golvläggning och sättning av kakel och klinker – vi är din kompletta leverantör av hantverkartjänster. Som din målare i Avesta hjälper vi dig att förverkliga dina inredningsdrömmar.

Vi vänder oss både till privatpersoner med möjlighet till ROTavdrag på upp till 50 000 kronor per år och person, samt till företag, fastighetsbolag och hyresvärdar. Behöver ni renovera hemma eller på kontoret? Våra skickliga hantverkare kan både måla om och måla nytt, och vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i vår kompletta golv- och färgbutik.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi arbetar som målare i Ludvika, med kompletta hantverkartjänster.Målare Ludvika erbjuder kompletta hantverkartjänster i Ludvika.

Vi är din målare i Avesta

Bor du i Avesta och behöver en målare? Då är du välkommen att anlita oss! Vi gör allt för att du ska bli nöjd med våra tjänster, eftersom vi värnar om hög kundnöjdhet och arbetar för att du ska få precis den ommålning eller nymålning som du önskar.

Nöjda kunder är vår bästa marknadsföring, så låt oss ta hand om din renovering som din målare i Avesta! Våra målare är dedikerade att leverera högkvalitativa resultat, oavsett projektets omfattning.

Vi är specialister på både stora och små renoveringar. Oavsett om du önskar en tillbyggnad, ombyggnad, fasadbyte eller målning av tak, finns våra målare i Avesta till ditt förfogande. Inget uppdrag är för litet eller stort för oss; vi har målare som klarar av alla typer av renoveringsprojekt. Vill du veta hur processen går till när du anlitar oss som din målare i Avesta?

målare Ludvika, målare Avesta målar vardagsrum med fina rumFå fina färger hemma av målare Ludvika, målare Avesta

Så anlitar du oss

  1. Det bästa är alltid att ta kontakt med oss. Ringer du oss så kan vi berätta om våra priser och presentera oss mer direkt. Du kan även skicka mail och berätta vad du önskar.
  2. Vi kan komma ut till ett första platsbesök och sedan ge en kostnadsfri offert. Då vet du mer om vilka priser vi har och vad vi kan erbjuda dig.
  3. Vi skriver avtal, särskilt viktigt är det vid större renoveringsprojekt. På så sätt vet du när vi avtalat om datum för när det är klart, och får mer information om hela renoveringsprocessen med mera.
  4. Vi kommer ut och förbereder för arbetet och genomför sedan renoveringen som din målare i Avesta.
  5. När vi är klara med arbetet städar vi givetvis allt och forslar bort överblivet material och lämnar en förhoppningsvis nöjd kund.
  6. Till sist kan vi göra en slutinspektion och se till att ni är nöjda med arbetet.
Målare AvestaMålare Avesta

Produkter och tjänster

Våra experter kan hjälpa dig med råd om de både material- och designval för att skapa en fin inredning. Vi fixar allt från sättning av kakel och klinker till mycket mer. Vår kunniga personal står alltid redo att ge dig professionella tips och stöd genom hela renoveringsprocessen och vill överträffa dina förväntningar, från första mötet till färdigt projekt.

På Golvfirman bryr vi oss mycket om miljö och hållbarhet och samarbetar med leverantörer som erbjuder miljövänliga produkter, så att du kan välja hållbara alternativ för dina renoveringsprojekt. Detta inkluderar miljövänliga färger från Flügger Färg. Kontakta oss idag, din målare i Avesta.

Läs mer här om vår butik!