Målare AvestaMålare Avesta

Välkommen till din färgbutik i Avesta!

Vår färgbutik i Avesta är din destination för premiumfärger, tapeter och inredningsaccessoarer. Med expertkunskap erbjuder vi skräddarsydd service för att säkerställa att du hittar optimala lösningar för dina designprojekt. Utforska de nyaste trenderna och låt oss guida dig genom urvalet för att skapa ditt drömrum.

Tapeter av målare Ludvika, målare Avestamålare Ludvika, målare Avesta tapetserar

Öppettider och besöksadress

Upptäck vårt omfattande utbud i vår färgbutik i Avesta, där vi tillhandahåller allt från sofistikerade färgval till elegant inredning. Vår butik hälsar dig välkommen måndag till fredag, 07:00 till 18:00, och på lördagar från 10:00 till 14:00.

Vi är ivriga att hjälpa dig att finna de idealiska produkterna som speglar din unika stil och behov.

Adress: Get Johannas Väg 35, 774 63 Avesta
Telefon: 022612610
Mejl: butiken@golvfirmaniavesta.se

Helhetslösningar för inredning

Vår färgbutik i Avesta är basen men vi är även din snickare i Avesta med tjänster innefattar köks- och badrumsrenoveringar, golvläggning och mycket mer. Vårt kvalificerade team av snickare och designers samarbetar för att leverera personligt anpassade, funktionella och stilrena lösningar.

Vi lägger stor vikt vid precision och kvalitet för att utforma miljöer där varje element förstärker den totala harmonin. Besök vår butik i Avesta för att upptäcka hela vårt sortiment och prata med våra kunniga experter om dina designidéer. Hos Golvfirman i Avesta kombinerar vi färgkunskap med hantverksmässighet för att leverera enastående resultat.