Målare LudvikaMålare Ludvika erbjuder många kvalitativa produkter

Välkommen till din färgbutik i Ludvika!

Vår färgbutik i Ludvika står ut med sitt omfattande utbud av högkvalitativa målarfärger, tapeter och inredningsdetaljer. Vi erbjuder personlig service och expertis för att hjälpa dig hitta rätt produkter för ditt projekt. Besök oss för att upptäcka de senaste trenderna och få professionell vägledning i ditt val av färg och material för att förvandla ditt utrymme.

målare Ludvika, målare Avesta har kompletta hantverkstjänstermålare Ludvika, målare Avesta gör fina badrum

Öppettider och besöksadress

Välkommen till vår färgbutik i Ludvika där vi erbjuder ett brett sortiment av färg och inredning. Öppna måndag till fredag från 10:00 till 18:00 och lördagar från 10:00 till 14:00.

Vi ser fram emot att hjälpa dig i ditt val av perfekta produkter för ditt hem eller kontor. Ta del av vår expertis och låt oss bidra till ditt nästa projekt.

Adress: Aspvägen 10, 771 41 Ludvika
Telefon: 0240 – 752 81
Mejl: butiken@golvfirman.se

Helhetslösningar för inredning

Vår färgbutik i Ludvika erbjuder mer än bara färg; vi är även din snickare i Ludvika med tjänster som, golvläggning och badrumsrenovering och mycket mer. Vår personal av snickare och inredningsexperter arbetar hand i hand för att skapa skräddarsydda miljöer som speglar din personliga stil och funktionsbehov.

Med ett öga för detaljer och en passion för kvalitet, strävar vi efter att leverera exceptionella resultat som förvandlar varje rum till ett verk av konst och komfort. Besök oss för att utforska de omfattande möjligheterna och få professionell rådgivning för ditt projekt. Golvfirman, din färgbutik och snickare i Ludvika.