målare Ludvika, målare Avesta målar vardagsrum med fina rumFå fina färger hemma av målare Ludvika, målare Avesta

Golvfirma och färgbutik i Ludvika och Avesta

Golvfirman i Bergslagen AB, tidigare känd som Golvfirma Björn Dynesius, har varit en framstående aktör inom golv- och inredningsbranschen sedan starten 1989. I takt med att Magnus Gardsiö tog över verksamheten 2013, inleddes en ny era för företaget, som 2021 tog steget vidare till moderna faciliteter på Aspvägen 10 i Ludvika.

År 2024 tog vi ytterligare ett steg i vår expansion genom att öppna en andra färgbutik i Avesta, på Get Johannas Väg 35, vilket ytterligare stärker vår närvaro i regionen.

Vi arbetar som målare i Ludvika, med kompletta hantverkartjänster.Målare Ludvika erbjuder kompletta hantverkartjänster i Ludvika.

Vi har allt!

I våra butiker finner du allt från badrumsinredning och högkvalitativa Flügger Färg-produkter till ett brett urval av mattor, trägolv, kakel och klinker. Med vår expertis, omfattande leverantörsnätverk och djupgående kunskap var det en naturlig utveckling att erbjuda skräddarsydda snickeritjänster. Vi tillgodoser behoven hos en varierad kundbas, inklusive privatpersoner, företag, försäkringsbolag och bostadsföretag.

Vårt uppdrag är att ständigt växa och utvecklas, med bibehållen hög standard på kvalitet och kundservice. Golvfirman i Bergslagen AB, med sin rika erfarenhet och innovativa inställning, är din ideala samarbetspartner för inrednings- och renoveringsprojekt över hela Ludvika och Avesta.